överallt i Kina ploppar det upp små bagerier i bästa europeiska stil. men som med allt annat här så kopierar de ganska kasst. som att de har tittat på en bild och inte smakar. samtliga bakelser lovar mycket med verkar bakade helt utan både socker och salt. detta verk har två fyllningar, den klassiska gula och ett biegare lager under men smakar ungeär som papier mache. europas bagare borde hämta inspiration från den kreative kinesiska designen och lägga till smak.
5 kommentarer:
Vad äter du, är det ett kinesisk wienerbröd?
överallt i Kina ploppar det upp små bagerier i bästa europeiska stil. men som med allt annat här så kopierar de ganska kasst. som att de har tittat på en bild och inte smakar. samtliga bakelser lovar mycket med verkar bakade helt utan både socker och salt. detta verk har två fyllningar, den klassiska gula och ett biegare lager under men smakar ungeär som papier mache. europas bagare borde hämta inspiration från den kreative kinesiska designen och lägga till smak.
Viktor
For the record: Jag hittar tre stavfel i denna kommentar utöver papier mache som jag är osäker på.
V
Har du klippt dig Viktor?
Fina bilder, särskilt den sista. Fint fångat!
Skicka en kommentar